ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premieră la Ministerul Afacerilor Externe: Pe 27 mai va fi organizată Ziua Ușilor Deschise

14:07 | 21.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 21 mai. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Externe va organiza în premieră Ziua Ușilor Deschise. pe 27 mai. Atunci vizitatorii vor avea ocazia să participe la simularea semnării acordurilor bilaterale și vor afla despre aspectele promovării politicii externe a țării noastre, comunică MOLDPRES.

Potrivit serviciului de presă al MAE, acest eveniment va constitui o ocazie excelentă pentru a explica efortul comun în procesul de construire a unui stat prosper, modern și european.

Astfel, echipa Ministerului Afacerilor Externe în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici și Ministerul Culturii invită toți doritorii pe 27 mai 2024, la sediul MAE. Excursia va fi desfășurată în 2 runde: una de la ora 11:00 - 12:00 și cea de a doua de la ora 14:00 la 15:00.

img24003736

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!