ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ghennadi Epure este noul reprezentant PA la Consiliul Institutului Național al Justiției

15:00 | 21.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 21 mai. /MOLDPRES/. Membrii Consiliului Superior al Procurorilor, l-au desemnat pe Ghennadi Epure, procuror în cadrul Procuraturii Anticorupție, pentru a face parte din Consiliul Institutului Național al Justiției pentru un mandat de patru ani, comunică MOLDPRES.

Potrivit PA, această desemnare este importantă, deoarece este prima dată când un procuror anticorupție este desemnat pentru această poziție, astfel se aduce un aport la diversificarea curriculumului Institutului Național al Justiției, prin includerea expertizei și experienței procurorului desemnat, în combaterea corupției și promovarea integrității în instituțiile judiciare.

Conform sursei citate, Ghennadi Epure, în calitate de formator în cadrul Institutului Național al Justiției, a avut deja oportunitatea să se implice în instruirea și pregătirea altor profesioniști din domeniul juridic.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!