ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Din 21 mai, operatorii din domeniul alimentar au acces online la rapoartele investigațiilor de laborator

15:22 | 21.05.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 21 mai. /MOLDPRES/. Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a anunţat că, începând de astăzi, operatorii din domeniul alimentar au posibilitatea de a-și vizualiza și descărca rapoartele investigațiilor de laborator prin intermediul Sistemului Informațional „Portalul public e-ANSA”, transmite MOLDPRES.

„Digitalizarea activităților Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor  continuă. Procesul este unul imperios necesar atât pentru agenții economici, cât și pentru instituție, care are scopul de a-și fortifica și în continuare procesul de comunicare cu operatorii din domeniu. Astfel, agenții economici pot accesa rapoartele investigațiilor de laborator emise în urma: implementării programelor naționale de monitorizare; controalelor consolidate la Posturile de Inspecție la Frontieră; prelevărilor de eșantioane efectuate la cerere”, indică ANSA.

Potrivit sursei citate, pentru aceasta, operatorii vor  urma câțiva pași importanți: Accesarea linkului „Portalului public ANSA”: https://eansa.gov.md/; Autentificarea în cabinetul personal (Log in), care se efectuează în baza semnăturii electronice sau a semnăturii mobile a conducătorului unității; Rubrica „Cabinet”, selectare secțiunea „Profilul meu” → „Companii” → introducerea IDNO → Confirmă;  Rubrica „Persoană fizică”, cu modificarea solicitantului.

img24003740

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!