ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președinta Maia Sandu, la întânire cu autoritățile locale din Hâncești: „Planul nostru este clar - să avem grijă de oameni și să construim acasă Moldova europeană”

18:08 | 21.05.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 mai. /MOLDPRES/. Șefa statului întreprinde, astăzi, o vizită de lucru în raionul Hâncești în cadrul căreia s-a întâlnit cu mai mulți primari și reprezentanți ai autorităților locale. Președinta a precizat că 29 de proiecte în 16 localități au fost realizate în cadrul Programului „Satul European”, transmite MOLDPRES.

„S-au investit 87 de milioane de lei - pentru rețele de apă și canalizare, iluminat stradal, terenuri sportive, proiecte de infrastructură, culturale sau de mediu. Continuă reabilitarea drumurilor din raion, unele așteptate de oameni de 10 ani. Cu susținerea partenerilor europeni, vom avea peste 60 km de drum de calitate europeană în raionul Hâncești”, a subliniat șefa statului.

Președinta Maia Sandu a mai specificat că în ultimii doi ani, după ce spitalul raional a trecut în gestiunea ministerului, au fost investite circa 44 de milioane de lei. „Planul nostru este clar - să avem grijă de oameni și să construim acasă Moldova europeană”, a mai punctat șefa statului.

img24003755

img24003755

img24003755

img24003755

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!