ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

R. Moldova participă în Germania la o serie de evenimente de rang înalt dedicate transportului

09:39 | 22.05.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 22 mai. /MOLDPRES/. O delegație a Republicii Moldova, condusă de Mircea Păscăluță, secretar de stat la Ministerul Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale, participă, în perioada 21-23 mai, la o serie de evenimente de rang înalt dedicate transportului ecologic, desfășurate la Leipzig, Germania, transmite MOLDPRES.

Oficialul moldovean a participat la lansarea unui nou proiect de cooperare, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei, „Consolidarea rutelor comerciale durabile și digitale și a conceptelor logistice între țările Parteneriatului Estic și cu UE”.

Pe 23 mai, va avea loc Forumul Internațional al Transporturilor, la care Mircea Păscăluță va reprezenta țara noastră în cadrul panelurilor de discuții ale reuniunii.

De asemenea, începând cu 24 mai, delegația Republicii Moldova se va afla la Bruxelles, unde va participa la o întrevedere cu oficiali europeni din domeniul transporturilor. În cadrul acesteia vor fi analizate eforturile Republicii Moldova și ale Ucrainei de armonizare a legislației naționale la normele europene în domeniu.

 

img24003765

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!