ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Mihai Popșoi va întreprinde o vizită oficială la București

09:42 | 22.05.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 22 mai. /MOLDPRES/. Vicepremierul Mihai Popșoi va întreprinde o vizită oficială la București în perioada 23-24 mai curent, unde va avea o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe al României, Luminița Odobescu, informează MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, oficialii vor susține declarații de presă pe data de 24 mai, ora 15:45. Evenimentul va fi transmis în direct.

Oficialul moldovean, alături de omologul său român Luminița Odobescu, va participa la Black Sea and Balkans Security Forum. În cadrul panelului de discuții „Importanța strategică a Mării Negre. De ce avem nevoie de o Marea Neagră liberă și deschisă?, ministrul Afacerilor Externe, Mihai Popșoi, se va referi la importanța strategică și economică a regiunii Mării Negre.

 

img24003766

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!