ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a discutat la Hâncești cu mai mulți antreprenori locali

11:03 | 22.05.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 mai. /MOLDPRES/. În cadrul vizitei de marți, de la Hâncești, Președinta Maia Sandu a discutat cu mai mulți antreprenori locali despre cum își dezvoltă afacerile, dar și despre problemele cu care se confruntă, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale. 

„Companiile mici și mari creează locuri de muncă, contribuie la bugetul localității și la dezvoltarea țării”, a menționat șefa statului.

Președinta Maia Sandu a precizat că pentru a susține producătorii, autoritățile vor continua să întreprindă măsuri de debirocratizare și digitalizare, să crească accesul la finanțare ieftină și să deschidă noi piețe de desfacere pentru produsele moldovenești. „Doar în ultimii 3 ani, agricultorii noștri și-au triplat exporturile pe piața europeană, iar produsele moldovenești sunt tot mai apreciate pe piețele externe. Haideți să-i susținem pe producătorii noștri consumând cât mai multe produse locale”, a mai punctat șefa statului. 

img24003769

img24003769

img24003769

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!