ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un tânăr de 24 de ani s-a înecat într-un lac din capitală

11:23 | 22.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 22 mai. /MOLDPRES/. Un tânăr de 24 de ani s-a înecat marți seara în lacul din Parcul Valea Morilor din capitală. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost extras de salvamari, comunică MOLDPRES.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu, a menționat pentru Moldpres că apelul la Serviciul 112 a parvenit la ora 18:03.

La fața locului au intervenit scafandrierii din cadrul Direcției regionale căutare-salvare nr.1, efectivul gărzilor Detașamentului salvatori și pompieri Centru și ai Centrului republican de intervenție operativă. Corpul neînsuflețit al tânărului, a fost depistat și extras din apă către ora 18:54.

Cazul este cercetat de către organele de drept.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!