ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

IGP: Peste 800 de șoferi au fost sancționați într-o singură zi pentru depășirea limitei de viteză

13:11 | 22.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 22 mai. /MOLDPRES/. Peste 800 de șoferi au fost sancționați ieri de agenții de patrulare pentru depășirea limitei de viteză pe drumurile naționale, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), unul dintre cazuri a avut loc în orașul Briceni. Șoferul unui BMW, un tânăr de 25 ani, locuitor al satului Grimăncăuți, a fost depistat în timp ce conducea prin localitate cu o viteză de 139 km/h.

Dosarul contravențional a fost deja expediat în instanța de judecată cu propunerea ca șoferul să fie sancționat cu amendă de până la 10 000 de lei, cu suspendarea dreptului special de a conduce vehicule pe un termen de la 120 la 180 de zile.

IGP a precizat că șoferul nu este la prima abatere de la lege. În luna februarie a acestui an, tânărul a fost sancționat pentru depășirea limitei de viteză, dar și pentru că nu a cedat trecerea legală pietonilor.

img24003776

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!