ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Duminică vor fi impuse restricții de circulație în centrul capitalei

10:40 | 23.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 23 mai. /MOLDPRES/. Duminică, 26 mai, traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală va fi suspendat în legătură cu desfășurarea competiției sportive „Legal Half Marathon Chișinău”, informează MOLDPRES.

Potrivit primăriei capitalei, între orele: 00:00 – 18:00, va fi suspendat traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, tronsonul cuprins între str. Mihai Viteazul și str. Ismail, inclusiv la traversarea intersecțiilor.

Măsura a fost luată în legătură cu desfășurarea unui maraton sportiv cu genericul „Legal Half Marathon Chișinău”, organizat de AO „Uniunea Juriștilor din Moldova”, în colaborare cu Primăria Chișinău.

În această perioadă, transportul public care traversează centrul orașului va fi redirecționat pe străzile adiacente. Totodată, conducătorii auto sunt îndemnați să ocolească zona pentru a evita formarea ambuteiajelor.

img24003803

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!