ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

România va acorda un nou pachet de ajutor pentru Republica Moldova. Marcel Ciolacu: „Planul Rusiei de a îngenunchea R. Moldova folosind arma energiei a eșuat”

12:39 | 23.05.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 23 mai. /MOLDPRES/. România va acorda un nou pachet de ajutor pentru Republica Moldova. Anunțul a fost făcut astăzi de Premierul României, Marcel Ciolacu, la începutul ședinței Guvernului de la București, transmite MOLDPRES. 

„O altă decizie majoră vizează noul pachet de ajutor pentru Republica Moldova, adoptat prin ordonanță de urgență. În primul rând, continuăm exportul de energie, măsură esențială pentru supraviețuirea economică a fraților noștri. Astfel, planul Rusiei de a îngenunchea Republica Moldova folosind arma energiei a eșuat! Al doilea palier de sprijin este educația, ca parte a acordului nostru bilateral”, a declarat premierul României, Marcel Ciolacu, la începutul ședinței de Guvern.

img24003809

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!