ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a numit noi secretari de stat la Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Finanțelor

10:43 | 29.05.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 29 mai. /MOLDPRES/. Valeriu Mija a fost numit astăzi de către Guvern în funcția de secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe, transmite MOLDPRES.

Valeriu Mija a fost numit la Externe, după ce Guvernul a acceptat cererea sa de demisie din funcția de secretar de stat al Ministerului Apărării.

Tot astăzi, Guvernul a numit un nou secretar de stat la Ministerul Finanțelor. Funcția urmează a fi ocupată de către Maia Sava. „Maia Sava este licențiată în finanțe, are masterat în finanțe publice, are o activitate de 13 ani în domeniul public, dintre care 10 ani în auditul finanțelor publice”, a declarat la ședința Guvernului, ministrul Finanțelor Petru Rotaru. 

În același timp, Cristina Sîromeatnicov-Boian a fost numită astăzi de Executiv în funcția de șef adjunct al Inspectoratului Control Financiar de Stat. 

img24003983

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!