ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un grup de persoane din organizația „Șor” a încercat să blocheze bd. Dacia, în contextul vizitei secretarului de stat SUA, Antony Blinken. Organizatorii au fost conduși la poliție pentru documentare

14:25 | 29.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 29 mai. /MOLDPRES/. Un grup de persoane din organizația „Șor”, preponderent venite din UTA Găgăuzia, au blocat astăzi bd. Dacia din capitală, informează MOLDPRES.

Inspectoratul General al Poliției a precizat că „aceștia au ignorat în mod abuziv decizia Primăriei Chișinău și cerințele poliției de a nu bloca partea carosabilă, motiv pentru care organizatorii au fost conduși la Inspectoratul de Poliție pentru documentare”.

Măsura a fost impusă de poliție în contextul vizitei oficiale în țara noastră a Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii, Antony Blinken. Restricția de circulație a fost stabilită pe perioada deplasării cordonului oficial dinspre Aeroportul Internațional Chișinău.

Secretarul de stat american, Antony Blinken, efectuează astăzi o vizită la Chișinău. Aceasta va fi a doua vizită a lui Antony Blinken în Republica Moldova după cea din martie 2022.

img24004010

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!