ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

MAE a condamnat actele de vandalism care ar fi fost comise la Paris, de trei cetățeni moldoveni: „Acțiunile fac parte dintr-o strategie hibridă menită să afecteze imaginea internațională a țării noastre”

16:33 | 08.06.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 8 iun. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a condamnat actele de vandalism care ar fi fost comise de trei cetățeni moldoveni la Paris, Franța. Autoritățile de la Chișinău au anunțat că sunt pe deplin dispuse să colaboreze cu partea franceză pentru a stabili toate circumstanțele cazului și pentru a atrage persoanele la răspundere, informează MOLDPRES.

MAE a subliniat că, „aceste acțiuni fac parte dintr-o strategie hibridă menită să afecteze imaginea internațională a țării noastre”.

„Ne exprimăm regretul profund pentru acest incident și condamnăm cu fermitate acțiunile acestor cetățeni, care fac parte dintr-o strategie hibridă menită să afecteze imaginea internațională a țării noastre. Autoritățile din Chișinău sunt pe deplin dispuse să colaboreze cu partea franceză pentru a clarifica toate circumstanțele acestor fapte și pentru a atrage persoanele responsabile la răspundere”, a precizat MAE.

Astăzi, în presă au apărut informații despre reținerea a trei cetățeni moldoveni pentru acte de vandalism comise la Paris, Franța.

img24004299

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!