ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Dorin Recean: R. Moldova este pregătită și va face tot ce este necesar ca să devină un centru strategic pentru reconstrucția Ucrainei

13:30 | 11.06.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 11 iun. /MOLDPRES/. Republica Moldova este pregătită și va face tot ce este necesar ca să devină un centru strategic pentru reconstrucția Ucrainei după război. Mesajul a fost transmis de Premierul Dorin Recean, care participă astăzi la Berlin la Conferința de Reconstrucție a Ucrainei, transmite MOLDPRES.

„Sunt astăzi la Berlin, unde particip la Conferința de Reconstrucție a Ucrainei cu un mesaj clar: suntem uniți în sprijinul nostru pentru Ucraina și în apărarea valorilor noastre democratice. Moldova este pregătită și va face tot ce este necesar ca să devină un centru strategic pentru reconstrucția Ucrainei după război”, a menționat Dorin Recean. 

Prim-ministrul Dorin Recean se află astăzi la Berlin, unde se desfășoară Conferința de Reconstrucție a Ucrainei. Șeful Guvernului va avea întrevederi bilaterale cu mai mulți oficiali și va participa la ședința de lucru cu șefii de state și de guverne, prezidată de cancelarul federal, Olaf Scholz, și președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky.  La finalul conferinței, va fi prezentată o Declarație privind procesul de reconstrucție a Ucrainei.

img24004348

img24004348

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!