ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Excursie europeană pentru elevii din întreaga țară - circa 2500 de copii vor participa la un program de vizite în capitală, lansat de Guvern 

15:23 | 03.07.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 iul. /MOLDPRES/. Guvernul a lansat un program de vizite pentru elevii din Republica Moldova, cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani, la obiective turistice din Chișinău. Acțiunea se desfășoară în cadrul Programului educațional „Excursia europeană”, informează MOLDPRES cu referire la comunicatul Guvernului.

În fiecare zi, de luni până vineri, copiii vor vizita mai multe obiective turistice din capitală, între care: Muzeul Național de Istorie a Moldovei și Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală.

Totodată, elevii vor face o excursie la Președinție și Parlament, iar la finalul zilei vor merge la un cinematograf din capitală. 

Excursiile vor fi organizate până pe data de 18 august, pentru grupuri formate din aproximativ 70 de copii din toate raioanele țării. Elevii vor fi transportați cu microbuze, fiind însoțiți de profesorii din școlile pe care le frecventează.

img24005015

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!