ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Ecaterina Stratan a fost aleasă director al postului public de televiziune Moldova 1

13:35 | 28.08.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 28 aug. /MOLDPRES/. Ecaterina Stratan a fost aleasă astăzi în funcţia de director al postului public de televiziune Moldova 1 cu votul majorităţii membrilor Consiliului de Observatori (CO) al IPNA Compania „Teleradio-Moldova”, relatează MOLDPRES.

Pentru candidatura Ecaterinei Stratan au votat cinci din cei şapte membri ai consiliului nominalizat prezenţi la şedinţă.

La concursul pentru ocuparea funcţiei de director al postului public de televiziune Moldova 1 au participat trei candidați: Ecaterina Stratan, Sergiu Praporșcic și George Iosip. Candidaturile lui Praporșcic și Iosip nu au fost susținute de niciun membru CO.

Ecaterina Stratan are o experiență de peste 23 de ani în domeniul jurnalisticii, iar din 2014 activează în serviciul de știri de la Moldova 1.

Directorul Moldova 1 este ales pentru un mandat de cinci ani. Funcția de director al postului public de televiziune a rămas vacantă după ce la 26 iunie curent Mircea Surdu a anunţat că demisionează.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!