ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Sfântul Gheorghe Suruceni a repurtat prima victorie în deplasare

08:56 | 30.09.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 30 sep. /MOLDPRES/. Formația Sfântul Gheorghe Suruceni a obținut ieri, în etapa a 12-ea a campionatului național de fotbal, prima victorie în deplasare, relatează MOLDPRES.

Aceasta a învins-o cu scorul 2-1 pe Petrocub Hâncești. Golurile au fost marcate de Paireli pentru gazde și Ghecev (42) și Plămădeală (57) pentru Sfântul Gheorghe.

La tradiționala conferință de presă de la finele întâlnirii, antrenorul echipei-oaspete, Serghei Secu a subliniat, în primul rând, sacrificiul de care a dat dovadă echipa sa. ”Am rezistat presiunii la care am fost supuși și am învins. Mulțumesc băieților. Toți au fost bravo!”, a spus el. ”Am suferit a doua înfrângere consecutivă. Am creat în acest meci destule faze de gol, dar n-am reușit să marcăm. Echipa este tânără și învață mute lucruri din mers”, a declarat antrenorul formației Petrocub, Lilian Popescu.

Pentru astăzi sunt programate următoarele partide: Spicul Chișcăreni – Dinamo-Auto Tiraspol, Dacia Chișinău – Milsami Orhei,  Zaria Bălți – Speranța Nisporeni.

Sfântul Gheorghe a urcat pe locul 8 în clasament după victoria repurtată. Petrocub a rămas în top pe locul 4, chiar dacă a suferit înfrângere. Ultimul meci al etapei a 12-ea, Zimbru Chișinău – Sheriff Tiraspol va avea loc duminică, 1 octombrie.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17007543

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!