ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste un milion de persoane au vizitat Târgul de Crăciun, organizat în premieră la Chișinău

10:20 | 15.01.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 15 ian. /MOLDPRES/. Peste un milion de persoane au vizitat Târgul de Crăciun, organizat în premieră la Chișinău în perioada 15 decembrie-14 ianuarie, transmite MOLDPRES.

Solicitați de agenție, organizatorii târgului au specificat că acesta a fost vizitat de peste 5000 de copii din familii social-vulnerabile, copii din școli de tip-internat și copii din regiunea transnistreană.

Totodată, în cadrul târgului au evoluat zilnic mai multe ansambluri etno-folclorice și artiști autohtoni. La fel, în această perioadă, la târg au fost făcute două cereri în căsătorie, iar ieri a fost organizată o tombolă de Crăciun.  

Organizatorii târgului au menționat pentru agenție că str. 31 August 1989, perimetrul Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni - A. Pușkin, va fi redeschisă săptămâna viitoare.

Acesta este primul Târg de Crăciun în stil european, organizat la Chișinău de către Guvernul Republicii Moldova. Târgul din acest an s-a desfășurat sub sloganul „Acasă de Crăciun” și a reunit peste 20 de agenți economici.  

(Reporter A. Ciobanu, editor A. Răileanu)

img18000260

img18000260

img18000260

img18000260

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!