ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Toate punctele de trecere din țară și-au reluat activitatea

10:03 | 22.01.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 22 ian. /MOLDPRES/. Toate punctele de trecere din țară și-au reluat activitatea și funcționează în regim normal, transmite MOLDPRES.

Solicitată de agenție, purtătorul de cuvânt al Serviciului Vamal, Cristina Rău, a specificat că, în seara zilei de ieri, și-a reluat activitatea postul vamal „Ceadâr-Lunga 1”. „La fel, în regim normal activează toate punctele de trecere de tip debarcader”, a spus Cristina Rău.

Începând cu 18 ianuarie, nouă posturi vamale au fost periodic nefuncționale. Este vorba despre posturile vamale „Basarabeasca”, „Ceadâr-Lunga 1”, „Ceadâr-Lunga 2”, „Săiți”, „Mirnoe”, „Cișmichioi”, „Giurgiulești 2”, „Hârbovăț” și  „Molovata”.

Potrivit Serviciului Vamal, întreruperile în activitate au fost cauzate de lipsa curentului electric, precum și de condițiile meteo nefavorabile.  

(Reporter A. Ciobanu, editor M. Jantovan)

img18000454

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!