ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maxim Masiutin, la 20 de ani ai Companiei „Ritlabs”: „Suntem tot mai cunoscuți și apreciați pe plan internațional”

10:49 | 20.02.2018 Categorie: Economie

Chişinău, 20 feb. /MOLDPRES/. La 16 februarie curent, Compania „Ritlabs” a împlinit 20 de ani de la fondare.

În cadrul unui interviu, acordat pentru „Almanah Politic 2017”, Maxim Masiutin, directorul „Ritlabs” SRL, a subliniat că, compania Poliexpert și portalul Tribuna, care sunt editori ai almanahului, își aduc contribuția importantă la respectarea dreptului de libertate de exprimare în Republica Moldova, un drept fundamental al omului din care depind celorlalte drepturi, inclusiv dreptul la proprietate privată, fără care companiile private într-o economie de piață nu pot exista.

Totodată, el a menționat că anul 2017 – anul dinaintea aniversării de 20 de ani ai companiei, a fost un an favorabil pentru Ritlabs: „Suntem tot mai cunoscuți și apreciați pe plan internațional, iar produsul nostru – programul de poștă electronică „The Bat!” în anul 2017 a fost exportat utilizatorilor din 98 de țări ale lumii, iar în 20 ani de activitate am exportat în 191 de țări ale lumii. Interacționăm cu clienții în mod direct și acordăm importanță deosebită calității suportului tehnic. Prin urmare, am continuat să perfecționăm programul, pentru a răspunde la necesitățile utilizatorilor noștri, iar în luna noiembrie 2017 am lansat o versiune nouă a programului „The Bat!” – v8.0.

Drept dovadă a succesului înregistrat, am fost premiați cu „Mercuriul de Aur” la categoria „Export” în concursul „Marca comercială a anului 2016”, desfășurat în cadrul celui mai important eveniment al businessului autohton – „Gala Businessului Moldovenesc”.

În plus, compania „Ritlabs” este în top cinci cei mai buni angajatori ai anului 2017 la categoria companiilor mici, conform studiului anual „Cele mai bune companii pentru care să lucrezi”, realizat de AXA Management Consulting”, a declarat directorul companiei.

Maxim Masiutin a mai spus ca, în viitor, „Ritlabs” va depune efort pentru ca programele să fie de o reală valoare pentru utilizatori, să economisească timpul, să nu admită stresuri.

„Pentru a asigura satisfacerea nevoilor clienților vom promova și în viitor standarde înalte ale calității suportului utilizatorilor și ne vom perfecționa în permanență softurile. Tindem să devenim un lider mondial între producătorii de software în domeniul comunicațiilor electronice – o companie cu cel mai bun suport al utilizatorilor și cele mai bune oportunități pentru colaboratori. Urmărim scopul ca utilizatorii de orice dispozitive (telefoane, tablete, computere portative și de masă, indiferent de sistemul operațional cu care aceste dispozitive funcționează), să plătească cu plăcere pentru programele noastre utile și comode, care să le aducă bucurie și să le facă viața mai bună”, a conchis Maxim Masiutin.

img18001339

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!