ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de vineri, 23 februarie 2018

18:34 | 22.02.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisia economie, buget și finanțe se va convoca în ședință.

Ora 09.00, biroul 915, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Parlamentul se va convoca în ședință plenară.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Parlamentul va găzdui masa rotundă privind controlul parlamentar în domeniul securității informaționale în Republica Moldova. Evenimentul este organizat de Centrul pentru Controlul Democratic asupra Forțelor Armate din Geneva și Centrul de Informare și Documentare privind NATO din R. Moldova. La discuții vor participa deputați, reprezentanți ai Guvernului, experți și membri ai societății civile.

Ora 13.30, Parlamentul Republicii Moldova. 

***

Prim-ministrul Pavel Filip va prezida ședința de lucru cu participarea membrilor Guvernului și ai Consiliului de Administrare CALM.

Ora 11.00, Palatul Republicii.

***

Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă va susține o conferinţă de presă cu privire la rezultatele vizitei de lucru în România.

Ora 10.00, Casa Guvernului, intrare din str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, sala de ședințe, et. 1.

***

Direcţia generală educaţie, tineret şi sport a Consiliului municipal Chişinău  invită la o masă rotundă cu genericul „Educaţia în vizorul societății prin optica presei. Dreptul la transparență și informații corecte”.

Ora 13.00, Biblioteca municipală „B. P. Hasdeu”, bd. Ștefan cel Mare 148.

**

Cu ocazia împlinirii a 10 ani de la adoptarea legii privind întrunirile publice, Asociația Promo-LEX va desfășura conferința: ”Libertatea întrunirilor în Republica Moldova. Evoluția legislației cu privire la întruniri. Lecții învățate, așteptări și tendințe”.

Ora 9.00, str. Tighina 49/1, Centrul de Conferințe Summit Events, Sala New York.

***

Primăria municipiului Chişinău, de comun cu Oficiul Stării Civile organizează celebrarea nunţilor de aur pentru 21 de  cupluri din capitală.

Ora 9.00, oficiul nominalizat, str. Maria Cebotari, 1.  

***

Centrul psiho-socio-pedagogic invită la seminarul de informare în cadrul Școlii părinților ,,Arta de a fi părinte”, cu tematica: ,,Ne îngrijorăm de ce ar putea deveni în viitor un copil, dar uităm că el este cineva în prezent”.

Ora 15.00, Pretura sectorului Râșcani, str. Kiev, 3.

***

La Chișinău va fi inaugurată ediția a XXII-a a Festivalului-concurs de creație și interpretare a romanței românești „Crizantema de Argint”.

Ora 18:00, sala mare a Filarmonicii Naționale „S. Lunchevici”. 

***

Asociația Oberliht în parteneriat cu Centrul de informare legală Apriori din Tiraspol anunță lansarea proiectului ”Zilele Spațiului Public 2018”.

Ora 18.00, Casa Zemstvei Guberniale, str. A. Şciusev 103.

***

Presa este invitată la deschiderea oficială a Campionatului Republicii Moldova la şah rapid.

Ora 15.50, Clubul de șah.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!