ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Postul vamal „Cosăuți” și-a sistat activitatea

10:01 | 21.03.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 21 mar. /MOLDPRES/. Postul vamal de tip debarcader „Cosăuți” și-a sistat astăzi activitatea din cauza creșterii nivelului de apă în râul Nistru, transmite MOLDPRES.

Punctul de trecere „Cosăuți” a activat doar pe parcursul zilei de ieri, funcționalitatea acestuia fiind întreruptă de pe 15 martie.

Solicitată de agenție, purtătorul de cuvânt al Serviciului Vamal, Cristina Rău, a specificat că pe durata suspendării circulației, persoanele pot opta pentru alte două posturi vamale, aflate în apropriere: „Soroca”  (debarcader) sau „Otaci” (rutier).

Nivelul apei în râul Nistru s-a ridicat după ce pe teritoriul Republicii Moldova și în țările vecine, în ultimele zile, a căzut o cantitate sporită de precipitații.

(Reporter A. Ciobanu, editor L. Alcază)

img18002242

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!