ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un avocat din Cahul a fost reţinut de CNA în timp ce primea o mie de euro de la soțul unei inculpate

09:38 | 13.04.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 13 apr. /MOLDPRES/. Un avocat din Cahul a fost prins în flagrant delict de ofițerii și procurorii anticorupție în timp ce primea o mie de euro mită de la soțul unei inculpate, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Centrului Naţional Anticorupţie, bărbatul ar fi pretins și primit banii sub pretextul că poate determina procurorii de caz să nu atace hotărârea instanţei de fond, cu privire la achitarea soţiei declarantului, dar şi decizia de condamnare cu suspendare condiționată, emisă în privința denunțătorului.

Anterior, avocatul ar fi primit de la cei doi soți cercetați penal pentru cultivarea plantelor ce conțin droguri, 2000 de euro pentru ca dosarul lor să nu fie expediat în judecată.

Dacă va fi găsit vinovat de trafic de influență, avocatul riscă până la şase ani de închisoare sau amendă de până la 200 mii de lei.

(Reporter A. Zara, editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!