ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primarul trebuie să lucreze pentru cetăţeni şi nu pentru politică, susţine Silvia Radu

12:00 | 13.04.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 13 apr. /MOLDPRES/. Primarul trebuie să lucreze în primul rând în interesul cetăţenilor şi nu pentru politică. Afirmaţia a fost făcută de edilul interimar al capitalei, Silvia Radu, în cadrul unei interviu acordat în exclusivitate pentru MOLDPRES. Ea a specificat că a demarat deja procedura de colectare a semnăturilor necesare pentru a se înregistra în calitate de candidat independent  la alegerile locale noi din 20 mai.

Potrivit sursei citate, decizia de a candida la scrutin a luat-o împreună cu familia. ”Pentru mine a fost importantă părerea familiei, dar şi a orăşenilor şi după primele zile de la demararea procesului de colectare a semnăturilor, am simţit susţinerea chişinăuienilor. Efortul pe care îl depun e mai mare deoarece nu am suportul unei formaţiuni politice, însă sprijinul oamenilor este mai important decât cel al unui partid”, a opinat Silvia Radu.

Edilul interimar al capitalei a specificat că primăria trebuie în primul rând depolitizată complet, pentru a putea fi făcute toate reformele necesare. “În urma politizării din ultimii ani, municipalitatea a ajuns într-o stare deplorabilă. La cârma capitalei este nevoie de o persoană care să reprezinte oamenii şi nicidecum un partid politic”, a adăugat Silvia Radu.

La începutul săptămânii curente primarul interimar Silvia Radu a anunţat că a demarat procedura de colectare a celor 10 mii de semnături, care să-i permită înscrierea în cursa electorală pentru municipiul Chișinău în calitate de candidat independent.

(Reporter A. Zara, editor L. Alcază)

img18002997

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!