ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe spectacole de teatru vor avea loc în acest weekend

14:43 | 20.04.2018 Categorie: Cultură

Chişinău, 20 apr. /MOLDPRES/. Cincisprezece spectacole pentru copii și maturi vor avea loc în următoarele două zile în teatrele din capitală, informează MOLDPRES.

Sâmbătă, 21 aprilie, la ora 11.00, la Teatrul Republican de Păpuși va fi prezentat spectacolul ”Eroul veveriței” de M. Bartenev, iar la Teatrul Municipal ”Guguță” – spectacolul ”Colajul lui Guguță” de Victor Ștefaniuc.

În aceeași zi, la ora 18.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va fi jucat spectacolul ”Steaua fără nume”  de Mihail Sebastian, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov” – spectacolul  ”Divele, sau în teatru doar fete”, la Teatrul Național ”Satiricus I. L. Caragiale” -  spectacolul ”Doctor de femei” de Georges Feydeau, și la ora 18.30, la Teatrul Național ”Eugene Ionesco” -  spectacolul ”Iubirea la proști” de Francis Veber.

Duminică, 22 aprilie, la ora 11.00, Teatrul Republican de Păpuși „Licurici” va prezenta spectacolul ”Pomul lui Goriță” de Ion Diordiev, Teatrul Municipal ”Guguță”  - spectacolul ”Ursulețul Winnie-Pooh” de A. Milne, la Teatrul Dramatic Rus de Stat  ”A.P. Cehov” – spectacolul ”Alba ca Zăpada și cei șapte pitici” și la ora 12.00, Teatrul Republican ”Luceafărul” – spectacolul ”Cenușăreasa” de Ch. Perrault.

Tot duminică, la ora 18.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va fi jucat spectacolul ”Balamucul vesel” de S.T. Burke, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov” – spectacolul ”Împușcat în spate” de A. Volodin,  la Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” – spectacolul ”Peppi Ciorap-Lung” după Astrid Lindgren și la Teatrul Național ”Satiricus I.L. Caragiale” – spectacolul ”Puștoaica de la etajul 13” – spectacolul de Mircea M. Ionescu.

Săptămâna teatrală se va încheia cu spectacolul ”Chirița în provincie” de Vasile Alecsandri, care va fi jucat duminică, la ora 18.30, la Teatrul Național ”Eugene Ionesco”.

(Reporter N. Roibu, editor A. Răileanu)

img18003212

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!