ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

PDM va demara o campanie de curăţenie în toate localităţile din ţară

12:12 | 24.04.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 24 apr. /MOLDPRES/. Partidul Democrat din Moldova a anunţat că va demara la data de 28 aprilie curent o campanie de curăţenie generală la nivel național. Anunţul a fost făcut astăzi la finele şedinţei săptămânale a formaţiunii, de către purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gămurari, comunică MOLDPRES.

Acesta a menționat că acţiunea este una tradiţională şi în scurt timp va fi făcut public un plan desfăşurat al tuturor activităţilor care vor avea loc.

"Pe data de 28 aprilie, PDM organizează o acţiune cu aspect ecologic. Există şi un plan în acest sens. În acţiune vor fi implicaţi toţi doritorii. Sperăm că această acţiune va trezi un mare interes din partea locuitorilor Republicii Moldova", a opinat Gămurari.

El a specificat că acţiuni similare au loc în toate oraşele şi localităţile mari din Europa.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

 

 

 

img18003322

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!