ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului a făcut apel la mobilizare pentru alegerea primarului capitalei

11:19 | 20.05.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 mai. /MOLDPRES/. ”Alegerea nu se face acasă, dar la urnele de vot”, a declarat președintele Parlamentului Andrian Candu, astăzi, după ce și-a exprimat dreptul la vot la scrutinul din capitală, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

Andrian Candu a chemat oamenii să iasă la vot și să aleagă primarul Chișinăului. El a spus că personal a votat pentru un candidat care va putea readuce faima capitalei de altădată, de oraș curat, frumos, modern și european. 

Fotoliul de primar a rămas liber după ce fostul primar și-a dat demisia la 16 februarie. La urne sunt așteptați peste 630 de mii de votanți în capitală. Pentru ca alegerile să fie considerate valabile, cel puţin 25 la sută din numărul persoanelor înscrise în listele electorale trebuie să-și exercite dreptul la vot. 

img18004189

img18004189

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!