ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul Tudor Ulianovschi va efectua o vizită de lucru în Canada

13:33 | 08.06.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 8 iun. /MOLDPRES/. Impulsionarea dialogului politic și a relațiilor comercial-economice dintre Republica Moldova și Canada vor fi discutate de Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, cu oficialii de la Ottawa, în cadrul vizitei de lucru al șefului diplomației moldovenești în această țară, planificată pentru perioada 10-13 iunie curent, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al MAEIE.

Agenda de lucru include un șir de întrevederi a Ministrului Tudor Ulianovschi cu membrii Guvernului de la Ottawa, preşedinţii celor două camere ale legislativului canadian, comisiilor parlamentare pentru politică externă, ai grupurilor de prietenie cu Republica Moldova, reprezentanții cercurilor de afaceri etc.

În Canada, șeful diplomației moldovenești are programate întâlniri cu reprezentanții comunităţii moldovenilor din Quebec și Ontario.

img18004847

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!