ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O tânără din Glodeni a ajuns la spital după ce a căzut într-o fântână

11:28 | 11.06.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 11 iun. /MOLDPRES/. O femeie din localitatea Duşmani, raionul Glodeni a ajuns la spital după ce a căzut într-o fântână, relatează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, incidentul a avut loc în seara zilei de 10 iunie. Pompierii din nordul țării au fost alertați pentru a salva o femeie în vârstă de 26 de ani căzută într-o fântână publică din satul Dușmani, raionul Glodeni.

Un echipaj de salvatori s-a deplasat la fața locului și a stabilit că persoana se afla la o adâncime de 14 metri. Pompierii au reușit în mai puțin de 20 de minute să recupereze femeia în stare conștientă, care ulterior a fost transportată la spitalul raional.

Toate circumstanțele acestui caz sunt cercetate de organele de drept.  

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan) 

img18004915

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!