ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Şapte persoane au fost rănite la Moscova după ce un taxi a pătruns în mulţime

10:36 | 17.06.2018 Categorie: Externe

Moscova, 17 iun. /MOLDPRES/.  Şapte persoane au fost rănite sâmbătă în centrul Moscovei de un taxi a care pătruns în mulţime, arată un bilanţ oficial revizuit. Şoferul autoturismului a încercat să fugă, dar a fost arestat imediat, relatează agenţiile internaţionale de presă, preluate de AGERPRES și MOLDPRES.

Iniţial, autorităţile anunţaseră că sunt opt răniţi, dintre care o femeie este în stare mai gravă. Au fost dezminţite informaţii preliminare potrivit cărora şoferul era în stare de ebrietate. Printre răniţi se numără şi doi suporteri mexicani, veniţi pentru a-şi susţine echipa la Campionatul Mondial de Fotbal - detaliu confirmat de ambasada Mexicului la Moscova.

Ministerul rus de interne a comunicat că incidentul s-a datorat probabil pierderii controlului asupra vehiculului - un automobil Honda Solaris, după cum se poate observa din fotografii publicate de centrul de supraveghere a traficului rutier din capitala rusă. Centrul a precizat şi că şoferul, în vârstă de 28 de ani, este de naţionalitate kirghiză. El a declarat că nu a fost un act premeditat.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!