ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Bălţi se desfăşoară a VI-a ediţie a “Târgului de vară”

10:13 | 30.06.2018 Categorie: Regiuni

Chişinău, 30 iun. /MOLDPRES/. Cea de-a VI-a ediţie a Expo-târgului universal de vară se desfăşoară în perioada 29 iunie -1 iulie, la Bălţi. Evenimentul este organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) a R. Moldova în parteneriat cu Primăria municipiului, transmite MOLDPRES.

„Târgul de vară” propune vizitatorilor un asortiment bogat de mărfuri şi produse autohtone de înaltă calitate, pentru orice gust şi la preţuri accesibile, indică un comunicat al Camerei.

Potrivit Galinei Codiţa, directorul filialei Bălţi a CCI, “expo-târgul universal de vară, chiar dacă este doar la a VI-a ediţie, reprezintă un spaţiu favorabil pentru schimbul de experienţă, stabilirea noilor parteneriate, consolidarea şi menţinerea dialogului public – privat, precum şi un prilej de a demonstra realizările”.

Expo-târgul universal de vară are drept obiectiv susţinerea producătorilor autohtoni, promovarea mărfurilor calitative şi competitive pe piaţa internă, precum şi a noilor contacte de afaceri. În acest scop, agenda ediţiei curente a fost completată cu un program de afaceri, care include prezentări de firme, degustări de produse, promoţii, dialoguri bilaterale etc.

La acest eveniment expoziţional participă 25 de agenţi economici din municipiile Chişinău şi Bălţi, raioanele Râşcani, Făleşti, Sângerei, Glodeni, Drochia, Nisporeni, Ungheni, Ceadâr-Lunga şi Râbniţa.

(Reporter L. Grubîi, editor A. Răileanu)

img18005637

img18005637

img18005637

img18005637

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!