ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de miercuri, 4 iulie 2018

08:21 | 04.07.2018 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Curtea Constituțională va elucida constituționalitatea amenzilor aplicate de către Serviciul Fiscal de Stat în cazurile în care facturile fiscale nu sunt prezentate la timp.

Ora 10.00, Curtea Constituțională.

***

Comisiile parlamentare se vor convoca în ședințe.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media va organiza audieri publice cu privire la implementarea Codului educației, capitolul educația timpurie și învățământul primar.

Ora 10.00, biroul 915, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia mediu și dezvoltare regională va organiza audieri publice privind aplicarea art. 10 din Legea cu privire la spațiile verzi ale localităților urbane și rurale.

Ora 10.00, biroul 816, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia drepturile omului și relații interetnice va organiza audieri publice privind realizarea măsurilor cuprinse în Planul de acțiuni al Guvernului pentru anii 2017-2019 privind implementarea Declarației Parlamentului Republicii Moldova cu privire la acceptarea Raportului final al Comisiei internaționale pentru Studierea Holocaustului, prezidată de Elie Wiesel.

Ora 10.00, biroul 114, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Biroul permanent al Parlamentului se va convoca în ședință.

Ora 14.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul” invită la masa rotundă “Problemele de ordin social și economic ale veteranilor războiului de pe Nistru din raionul Dubăsari”.

Orele 11.00 -13.00, sala de conferințe a IDIS „Viitorul”.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Tudor Ulianovschi întreprinde, în perioada 2-5 iulie, o vizită de lucru în Japonia.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!