ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

BNM a stabilit ratele oficiale de schimb valutar pentru următoarele trei zile

16:20 | 12.07.2018 Categorie: Economie

Chişinău, 12 iul. /MOLDPRES/. Banca Națională a Moldovei (BNM) a stabilit astăzi ratele oficiale de schimb valutar pentru următoarele trei zile. Potrivit acestora, leul moldovenesc se va aprecia în raport cu principalele valute de referință, transmite MOLDPRES.

Mai exact, în următoarele trei zile, euro va fi cotat la 19 lei și 43 de bani, pierzând 10 bani în raport cu prețul stabilit pentru ziua de astăzi.

Mai puțin va costa și dolarul american, care va pierde din preț un ban și va valora 16 lei și 66 de bani. Aceeași tendință o va avea și leul românesc, care se va ieftini cu 2 bani, ajungând la prețul de 4 lei și 17 bani.

În schimb, hrivna ucraineană și rubla rusească își vor menține valoarea din ultimele zile și vor costa 63 de bani și respectiv 26 de bani.

(Reporter N. Sandu, editor M. Jantovan)

img18006074

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!