ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de marți, 17 iulie 2018

18:41 | 16.07.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Oficiul Național al Viei și Vinului invită reprezentanții mass-media la semnarea Memorandumului de Înțelegere ce prevede cooperarea pentru protecția calității în sectorul vitivinicol.

Ora 10.00, hotelul „Jolly Alon”, sala de conferințe, str. Maria Cibotari 37.

***

Asociaţia Obştească „Tinerii pentru dreptul la viaţă”, Secretariatul Coaliţiei Voluntariat, invită la instruirea „Comunicarea și colectarea de fonduri în activitățile de voluntariat”.

Orele 09.30-17.00, Guvern, sala de evenimente, et. I, intrarea de pe str. M. Bănulescu-Bodoni.

***

Asociația Promo-LEX invită la conferința de presă organizată cu ocazia pronunțării Hotărârii Curții Europene a Drepturile Omului pe cauza țăranilor.

Ora 14.00, Asociația Promo-LEX, bd. Ștefan cel Mare 127. 

***

Comitetul Mișcării de Rezistență Națională ACUM invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Cu privire la următoarele acțiuni de protest”.

Ora 12.00, Agenția de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

***

Biroul de avocați „Hanganu Tănase & Partenerii” invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă: „Curtea Europeană constată din nou controlul Federației Ruse asupra Transnistriei. Hotărârea Mangîr și alții c. Federației Ruse și Republicii Moldova”.

Ora 12.00, Agenţia INFOTAG.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!