ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de joi, 19 iulie 2018

18:40 | 18.07.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Platforma de consultare și control parlamentar pentru realizarea politicii de reintegrare a Republicii Moldova se va convoca în ședință.

Ora 9.00 -  filmări protocolare.

După încheierea discuțiilor (orientativ la ora 10.30), Președintele Parlamentului Andrian Candu va face declarații de presă.

***

Parlamentul Republicii Moldova se va convoca în ședință plenară.

Ora 11.00, Parlamentul Republicii Moldova. 

***

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită mass-media la Conferința națională privind avantajele și tehnologia de cultivare a alunului în Republica Moldova.

Ora 10.00, sala de conferințe a Institutului Muncii al Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova.

***

Coaliția Civică pentru Alegeri Libere și Corecte invită la conferința de presă cu tema: „Necesitatea sesizării Curții Constituționale pentru a se expune asupra criteriilor care pot duce la invalidarea alegerilor”. 


Ora 11.00, sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

***

Va avea loc recepția de încheiere a lucrărilor de construcție a sistemului de canalizare în sectorul Valul lui Traian din orașul Căușeni.

Ora 13.00, or. Căușeni, sectorul Valul lui Traian.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!