ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de joi, 19 iulie 2018

07:58 | 19.07.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Platforma de consultare și control parlamentar pentru realizarea politicii de reintegrare a Republicii Moldova se va convoca în ședință.

Ora 9.00 -  filmări protocolare.

După încheierea discuțiilor (orientativ la ora 10.30), Președintele Parlamentului Andrian Candu va face declarații de presă.

***

Parlamentul Republicii Moldova se va convoca în ședință plenară.

Ora 11.00, Parlamentul Republicii Moldova. 

***

Premierul Pavel Filip o va prezenta pe directoarea Agenției de Investiții, Rodica Verbeniuc, colectivului instituției.

Ora 10.00, Agenția de Investiții, str. Ștefan cel Mare şi Sfânt 134.

***

Camera de Comerţ şi Industrie invită mass-media la Conferința națională privind avantajele și tehnologia de cultivare a alunului în R. Moldova.

Ora 10.00, sala de conferințe a Institutului Muncii al Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, str. Zimbrului 10.

*** 

Compania franceză EDENRED, lider mondial al tichetelor de masă, invită la o conferință de presă consacrată extinderii rețelei sale de clienți și comercianți parteneri din R. Moldova.

Ora 12.00,  hotelul BERD’S, str. Dimitrie Cantemir, 12.

***

Coaliția Civică pentru Alegeri Libere și Corecte invită la conferința de presă cu tema: „Necesitatea sesizării Curții Constituționale pentru a se expune asupra criteriilor care pot duce la invalidarea alegerilor”. 


Ora 11.00, Agenția de presă IPN.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!