ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Antrenorul Lilian Popescu s-a arătat optimist în ajunul meciului cu Osijek

10:08 | 19.07.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 19 iul. /MOLDPRES/. Antrenorul echipei moldovene de fotbal Petrocub Hânceşti s-a arătat optimist la conferinţa de presă din ajunul partidei retur din deplasare cu formaţia croată Osijek din preliminariile Ligii Europa, relatează MOLDPRES. 

„Rezultatul meciului tur (1-1) nu ne permite să fim mulţumiţi. Am analizat amănunţit jocul, prestaţia noastră şi am tras concluziile necesare. Sper că tactica elaborată pentru partida retur să fie transpusă în fapt cu succes”, a declarat succint tehnicianul. Antrenorul formaţiei Osijek, Zoran Zekic a fost mai volubil. „Jucătorii echipei ard de nerăbdare de a se încadra în luptă. Asupra lor există o presiune psihologică. Ei se vor strădui să nu admită surprize neplăcute, să demonstreze un fotbal de calitate. Susţinerea publicului va conta mult. În meciul tur am comis multe greşeli. Aceasta nu ne-a permis să consolidăm succesul după deschiderea scorului. Sper că nu le vom repeta în partida retur”, a spus el. 

În preliminariile Ligii Europa vor evolua astăzi încă două echipe moldovene. Zaria Bălţi va juca pe teren propriu cu formaţia poloneză Gornik (Zabrze), iar Milsami Orhei va concura în deplasare cu Slovan Bratislava (Slovacia). 

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)  

img18006315

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!