ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Tiraspol a avut loc o nouă reuniune a experților din domeniul farmaceutic

08:56 | 17.08.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 aug. /MOLDPRES/. La sediul Misiunii OSCE din Tiraspol a avut loc ieri o nouă întâlnire a experților din domeniul farmaceutic, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Experții au continuat discuțiile pe marginea analizei comparate a circa 1000 de denumiri de medicamente din nomenclatoarele de medicamente utilizate pe ambele maluri ale râului Nistru.

Participanţii au fost unanimi în părerea asupra necesităţii continuării eforturilor pentru definitivarea unui mecanism de certificare şi autorizare a medicamentelor introduse în regiunea transnistreană, în corespundere cu standardele internaționale.

S-a convenit ca, în primele zile ale lunii septembrie, experţii vor continua discuţiile pe marginea analizei comparate a listelor. Următoarea şedinţă va avea loc la Chișinău.

img18007302

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!