ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Secretarul de stat Ion Chicu este candidatul PDM pentru funcţia de ministru al Finanţelor

11:36 | 04.12.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 4 dec. /MOLDPRES/. Secretarul general de stat al Ministerului Finanțelor, Ion Chicu, este candidatul Partidului Democrat din Moldova pentru funcţia de ministru al Finanţelor. Anunţul a fost făcut astăzi de către premierul, Pavel Filip, la finele şedinţei săptămânale a formaţiunii, comunică MOLDPRES.

Premierul a menţionat că în a doua parte a zilei va face demersurile necesare către şeful statului, Igor Dodon. „Sper ca Igor Dodon să nu se împotrivească, deoarece domnul Chicu este un profesionist care vine din domeniu şi cunoaşte situaţia din interior”.

Filip a mulţumit fostului ministru Octavian Armaşu pentru activitatea sa prodigioasă din guvern şi s-a arătat convins că acesta va fi şi un bun guvernator al Băncii Naționale.

Ion Chicu are 46 de ani, este tată a trei copii, are studii economice şi pe parcursul anilor a deţinut mai multe funcţii de conducere, inclusiv cea de viceministru al Finanţelor.

img18010846

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!