ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Tiraspol a avut loc o nouă reuniune a grupurilor de lucru pentru economie

12:27 | 14.12.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 dec. /MOLDPRES/. La sediul Misiunii OSCE din Tiraspol a avut loc ieri ședința grupurilor de lucru pentru economie, cu participarea reprezentanților Biroului politici de reintegrare, Ministerului Economiei și Infrastructurii, Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Serviciului Vamal, Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, transmite MOLDPRES cu referire la Biroul pentru reintegrare.

Adițional subiectelor de ordin economic discutate de participanți, au fost abordate și alte subiecte din categoria celor vamale, medicamentelor, substanțelor fitosanitare, transportului feroviar etc.

Pe subiectele cu caracter special care vizau domeniul vamal și transportului feroviar s-a convenit organizarea în mod prioritar a ședințelor grupurilor de lucru, în vederea asigurării unei continuități progresive.

Totodată, delegația Chișinăului a informat despre noile modificări ale cadrului normativ al Republicii Moldova și necesitatea conformării agenții economici din raioanele de est ale Republicii Moldova la legislația națională la realizarea procedurilor de import.

img18011191

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!