ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Noua rută de troleibuz, care va face legătura între sectoarele Ciocana și Centru, va fi lansată mâine

10:35 | 14.01.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 14 ian. /MOLDPRES/. Noua rută de troleibuz numărul 12 va fi pusă pe linie începând cu ziua de mâine și va face legătura între sectoarele Ciocana și Centru al capitalei. Anunțul a fost făcut azi de primarul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, în cadrul ședinței săptămânale a primăriei capitalei, transmite MOLDPRES.

Potrivit autorităților locale, ruta de troleibuz nr. 24, „bd. Mircea cel Bătrân – str. Miorița” (cu itinerarul actual) va fi menținută. Totodată, suplimentar va exista ruta nr. 12, „bd. Mircea cel Bătrân – str. A. Mateevici (cu itinerarul prescurtat până la Universitatea de Stat din Moldova)”.

După divizare, pe cele două rute vor circula 38 de troleibuze spre sectorul Ciocana, la un interval de 3-5 minute în orele de vârf, cu un număr total de 606 curse în zilele de lucru.

În prezent, pe ruta de troleibuz nr. 24 circulă 34 de unități, cu un interval de 3 minute și timpul rotației – 100 de minute. Numărul total de curse în zile de lucru este de 464.

img19000245

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!