ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Noua rută de troleibuz spre Durlești va fi lansată la începutul lunii februarie

12:00 | 28.01.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 28 ian. /MOLDPRES/. Ruta de troleibuz nr. 35, care va face conexiunea între orașul Durlești și centrul capitalei, va fi lansată luni, 4 februarie. Anunțul a fost făcut astăzi de către primarul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, în ședința săptămânală a serviciilor primăriei capitalei, transmite MOLDPRES.

Totodată, autoritățile locale au anunțat că numărul troleibuzelor de pe rutele 7 și 25 vor fi suplinite cu câte o unitate.

„Am primit săptămâna trecută mai multe plângeri de la călători privind activitatea Regiei Transport Electric. Cele mai mari nemulțumiri se referă la nerespectarea orarului de circulație. Din păcate, liniile 7 și 25 sunt fruntașe la acest capitol. De aceea am decis să fie luate măsuri urgente în acest sens. Sper că majorarea numărului de troleibuze cu o unitate de transport va soluționa problema”, a spus Codreanu.

Totodată, primarul interimar al capitalei a anunțat că, de joi, 31 ianuarie, troleibuzele de pe linia nr. 8 vor circula până la ora 01.00.

În prezent, pe străzile municipiului Chișinău circulă peste 310 troleibuze, dintre care 80 sunt de tip vechi.

img19000706

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!