ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

De Paști, meteorologii prognozează vreme frumoasă

16:03 | 26.04.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 26 apr. /MOLDPRES/. În ziua de Paști vom avea parte de vreme frumoasă, cu temperaturi generoase de până la +25 grade Celsius. Totodată, în nordul țării sunt prognozate ploi de scurtă durată, transmite MOLDPRES. 

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în nordul țării sunt așteptate duminică maxime de până la 23 de grade Celsius. Totodată, noaptea temperatura va oscila între 7 și 10 grade.

În centrul țării ziua sunt prognozate 21 - 24 de grade, iar noaptea 8 - 11 grade Celsius. La sud va fi cel mai cald. Ziua aerul se va încălzi până la 25 de grade, în condițiile unui cer variabil. Noaptea termometrele vor indica cel mult 12 grade cu plus.  

Săptămâna viitoare temperatura aerului va scădea ușor.

img19003360

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!