ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul are un nou secretar general

13:23 | 18.07.2019 Categorie: Politică

Chişinău, 18 iul. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniștri l-a numit, la 18 iulie, pe Andrei Spânu în funcția de secretar general al guvernului, după ce Lilia Palii și-a prezentat anterior demisia, informează MOLDPRES.

„Dânsul are experiență de lucru atât în sectorul public, cât cel și privat, acolo unde a obținut succese”, a declarat prim-ministrul Maia Sandu, prezentând candidatura lui Spânu. Premierul a solicitat noului secretar general al guvernului, ca în calitate de președinte al Fondului de Investiții Sociale, să convoace în regim de urgență ședința consiliului și să întreprindă măsurile necesare pentru ”a stopa actele de abuz și corupție comise de directorul în exercițiu, Iurie Chiorescu, în special în proiectul grădinițelor”.

De asemenea, guvernul l-a numit pe Rosian Vasiloi în funcția de șef al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. 

img19005577

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!