ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul ar putea fi convocat într-o sesiune extraordinară în perioada 12-16 august

16:18 | 12.08.2019 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 aug. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a înaintat un demers Biroului permanent privind convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului Republicii Moldova în perioada 12-16 august curent, a relatat pentru MOLDPRES Direcția generală comunicare și relații publice a legislativului.

Cererea de convocare a sesiunii extraordinare a fost depusă în temeiul articolului 67 din Constituție și a articolului 37 din Regulamentul Parlamentului.

La finalul sesiunii de primăvară-vară, președintele parlamentului a încurajat deputații să continue munca pentru că s-au adunat mai multe chestiuni importante care necesită rezolvare, precum și urmează să fie examinate mai multe proiecte importante de legi care vizează buna funcționare a statului.

img19006279

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!