ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Euro se va deprecia

15:58 | 15.08.2019 Categorie: Economie

Chişinău, 15 aug. /MOLDPRES/. Moneda unică europeană se va deprecia în următoarele trei zile în raport cu leul moldovenesc, potrivit ratelor oficiale de schimb valutar afișate de Banca Națională a Moldovei (BNM), informează MOLDPRES. 

Astfel, euro va costa 19 lei și 51 de bani, cu patru bani mai puțin decât astăzi. Dolarul american își va păstra prețul oficial de 17 lei și 49 de bani. 

Totodată, datele BNM relevă că la sfârșitul acestei săptămâni, leul românesc se va ieftini cu un ban, până la nivelul de 4 lei și 13 bani. 

Hrivna ucraineană își va păstra valoarea de 69 de bani. Aceeași tendință o va avea și rubla rusească, care va costa în următoarele zile, la fel ca și astăzi, 26 de bani.

img19006414

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!