ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O mamă cu 11 copii din capitală a fost decorată cu „Ordinul de Onoare”

09:43 | 26.09.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 26 sep. /MOLDPRES/. O mamă cu 11 copii din municipiul Chișinău a fost decorată cu ”Ordinul de Onoare”. Decretul respectiv al șefului statului va fi publicat vineri, 27 septembrie, în Monitorul Oficial, informează MOLDPRES.

Potrivit decretului, Oxana Basico a primit distincția „în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în consolidarea instituției familiei și pentru contribuție substanțială la crearea unei familii social responsabilă, care să asigure educația fizică, spirituală și morală a copiilor și dezvoltarea armonioasă a acestora”.

Tot mâine, în Monitorul Oficial va fi publicat decretul șefului statului privind conferirea „Ordinului Republicii” lui Petru Pascari, „în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite față de stat, pentru muncă îndelungată și prodigioasă, contribuție la dezvoltarea Republicii Moldova, consolidarea și extinderea unor relații interstatale de prietenie și colaborare”.

img19007606

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!