ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Judocanul Denis Vieru a prezentat un master-class în Spania

16:31 | 27.09.2019 Categorie: Sport

Chişinău, 27 sep. /MOLDPRES/. Campionul mondial universitar la judo Denis Vieru, medaliat cu bronz la Mondialele din anul curent, a prezentat un master-class în Spania, relatează MOLDPRES.

”Am combinat, cu sprijinul antrenorului meu, Veaceslav Bacal, utilul cu plăcutul. M-am odihnit aproximativ două săptămâni și am avut întâlniri la diferite cluburi din această țară. Am rămas plăcut surprins de tot ce am văzut, primirea ce mi s-a făcut”, a declarat performerul pentru agenție la revenirea în țară.

„În afară de judo, mai analizez și alte variante de a-mi aranja pe viitor viața”, a mai specificat Denis Vieru, fără a menționa proiectele respective.

”Am mai mulți cunoscuți în Spania, unde am antrenat cândva. Am apelat la ei la puțin timp după încheierea Campionatului Mondial de la Tokyo, pentru a efectua un curs de recuperare. Totul a fost peste așteptările noastre”, a spus tehnicianul.

Denis Vieru este cel mai bun judocan moldovean. El a absolvit anul curent Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport. A câștigat în 2019 turneele de Grand Slam de la Paris și Baku, Grand Prix de la Antalya, argintul la turneul Grand Prix de la Zagreb, a devenit campion mondial universitar (Napoli) și a obținut bronzul la Mondialele de la Tokyo. Cu aceste performanțe, el este candidatul principal la titlul de cel mai bun sportiv al anului.

img19007682

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!