ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vacanța de toamnă a elevilor va începe cu Ziua ușilor deschise la Parlament

14:10 | 25.10.2019 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 oct. /MOLDPRES/. Ziua ușilor deschise la Parlament va fi organizată luni, 28 octombrie, în prima zi a vacanței de toamnă a elevilor, relatează MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a legislativului, în prima parte a zilei, în parteneriat cu elevii și profesorii Colegiului ”Alexei Mateevici”, va fi desfășurat un atelier de simulare a dezbaterii unui proiect de lege. Tinerii, ajutați de deputați, vor parcurge principalele etape în dezbaterea modificărilor unei legi.

Începând cu ora 13.00, toți doritorii de a vizita clădirea Parlamentului sunt așteptați cu un act de identitate pentru tururi ghidate și concursuri în legislativ. Tururile sunt organizate din jumătate în jumătate de oră, de la 13:00 la 15:30, fără înregistrare prealabilă.

Vizitatorii sunt așteptați la Parlament și în alte zile de luni până miercuri, cu înregistrare prealabilă pe https://vizite.parlament.md/.

Parlamentul Republicii Moldova se află pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, 105 (acces cu transportul public: stația ”Teatrul de Operă și Balet ”Maria Bieșu” sau stația ”Strada Sfatul Țării”).

img19008539

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!